Forside » Indretning

Økologiske ulddyner

23 juli 2010 Ingen kommentarer

Økologiske ulddyner kommer til at redde min vinter – så skal der puttes under den varme vinterdyne, når frosten bider udenfor, eller om efteråret, hvor regnen siler ned bag ruden. Med økologiske ulddyner vil man altid kunne holde varmen og endda på et tilpas niveau, idet kroppen kan ånde gennem den naturlige uld. Derudover har ulden en smertelindrende effekt, da kropstemperaturen konstant holdes oppe, hvorved muskulaturen afslappes i kroppen.

Sov lunt og godt med økologiske ulddyner

Uanset om du er blandt de, som sveder meget om natten, eller om du gerne vil have varme, får du glæde af økologiske ulddyner. Dynerne giver en dejlig tør varme, og fugten vil blive ledt væk, uden at du bliver kold i løbet af natten – for de kuldskære vil den konstante varme give velvære og en god nattesøvn.Silkeborg Uldspinderi producerer luftige og lækre økologiske ulddyner fyldt med den dejligste shropshireuld. Denne slags uld udmærker sig ved ikke at filtre sammen til en tung klump, og på den måde vil du opleve en dyne, der forbliver luftig i mange år.
Find en forhandler nær dig >>

Det anbefales ikke at vaske dynen, men lufte og ryste den i det fri. Vil du alligevel vaske den, er det bedst at bruge en meget mild sæbe til skånevask og efterfølgende centrifugere.Tags:,

Skriv din kommentar.

Du skal være logged ind for at skrive en kommentar.